نکات مهم رشد کسب و کارهای تک نفره
?
نکات مهم رشد کسب و کارهای تک نفره
ساختن یک کسب و کار موفق برای خود نیازمند برنامه ریزی، محافظت و استراتژی است. این یادآوری های مفید را در ذهن خود نگه دارید. راه اندازی یک کسب و کار به عنوان یک فرد انفرادی یک چیز است. داشتن چند مشتری اینجا و آنجا عالی است، اما رشد آن کسب و کار به یک ماشین درآمدزایی که به شما امکان می دهد کاری را که دوست دارید انجام دهید و پول مورد نیاز خود را به صورت تمام وقت به دست آورید، متفاوت است.
برای اینکه یک فرد انفرادی موفق باشید نیاز به برنامه ریزی، پیگیری هستید.
برای موفقیت در تجارت امروز، باید انعطاف پذیر باشید و برنامه ریزی و مهارت های سازمانی خوبی داشته باشید. بسیاری از مردم با این فکر که رایانه های خود را روشن می کنند یا درهای خود را باز می کنند و شروع به کسب درآمد می کنند. کسب و کاری را راه اندازی می کنند، اما متوجه می شوند که کسب درآمد در یک تجارت بسیار دشوارتر از آن چیزی است که فکر می کردند. راه اندازی یک کسب و کار به تنهایی امکان پذیر است، اما مهم است که هنگام ایجاد آن صبور باشید.
موانع بیشماری وجود دارد که باید به تنهایی با آنها روبرو شوید. که روند توسعه یک کسبوکار را سختتر میکند. با این حال می توان بر این موانع غلبه کرد.
1- حفظ نظم
برای تبدیل شدن به یک کارآفرین انفرادی پاره وقت به تمام وقت، باید ساعات زیادی را وقت بگذارید. اما شما باید هوشمندانه تر کار کنید، نه اینکه فقط بیشتر کار کنید. شما مسئول زمان خود و تعداد مشتریانی هستید که در آن زمان به عهده می گیرید. بنابراین، سازماندهی ماندن در اولویت اول خواهد بود. باید تا حد امکان از توقف و رزرو دو برابری جلوگیری کنید.
برنامه های زمان بندی زیادی وجود دارد که به صاحبان کسب و کارها کمک می کند تا سازماندهی شده و به موقع باشند. حتی ممکن است در نظر داشته باشید که یک تقویم آنلاین یا ابزار برنامه ریزی را به وب سایت کسب و کار خود اضافه کنید تا مشتریان به راحتی از در دسترس بودن شما مطلع شوند. منظم ماندن به شما کمک می کند تا از فرسودگی شغلی جلوگیری کنید که می تواند هنگام شروع به تنهایی بسیار مهم باشد.
وقتی صحبت از ساختن یک برند شخصی می شود، رسانه های اجتماعی عالی هستند. جهت آشنایی با نکات بازاریابی رسانه های اجتماعی برای استارتاپ ها مقاله 5 نکته مهم بازاریابی رسانه های اجتماعی استارتاپ ها را از دست ندهید.
2- مشخص کردن وضعیت مالی
رفتن تمام وقت با سرمایه گذاری انفرادی به این معنی است که احتمالا تنها منبع درآمد شما خواهد بود. شما نمیتوانید شغل 9 تا 5 خود را رها کنید. با استارتآپ خود آن را پر کنید. زیرا که اینگونه است که کارآفرینان انفرادی جاه طلب دچار بدهی می شوند.
شما می خواهید همه هزینه های تجاری را که اکنون دارید. می توانید از همان ابتدا در آینده پیش بینی کنید، ترسیم کنید. ابتدا در نظر بگیرید که برای شروع کسب و کار خود به چه مقدار پول نیاز دارید. این شامل هزینه های اولیه مانند خرید تجهیزات یا ابزار و همچنین هزینه های مداوم مانند اجاره یک فضا یا خرید لوازم می شود.
سپس وقت آن است که آن بودجه را برای هزینه های زندگی خود ترسیم کنید. چقدر برای پرداخت اجاره یا رهن نیاز دارید؟ خدمات رفاهی، غذا، سرگرمی، شما ایده را دریافت می کنید.
هنگامی که بودجه هزینه شخصی خود را درک کردید. باید آن را با درآمد پیش بینی شده کسب و کار خود متعادل کنید. یک مشتری یا پروژه معمولی چقدر باید بپردازد؟ این باید به شما کمک کند تا در مورد اینکه به چه تعداد مشتری نیاز دارید تا با خیال راحت تمام هزینه ها و سود خود را پوشش دهید، به شما کمک کند.
3- داشتن یک شبکه ایمنی مالی
اکنون که مشخص کرده اید از نظر مالی می خواهید کجا باشید، برنامه ریزی برای موارد غیرمنتظره را فراموش نکنید. ماشین ها و تجهیزات خراب می شوند. مواردی مانند اقتصاد و آب و هوا می تواند بر تقاضا برای خدمات شما یا توانایی مشتریان شما برای پرداخت به موقع تاثیر بگذارد.
از آنجایی که شما حلقه ارتباطی کسب و کار خود هستید. داشتن پول اضافی برای موارد اضطراری به تضمین موفقیت بلندمدت شما کمک می کند. یک راه این است که هر ماه درصد مشخصی از سود خود را در یک حساب جداگانه قرار دهید. آن مقدار مشخص به شما بستگی دارد. اغلب عاقلانه است که به اندازه کافی پول در آن حساب داشته باشید تا بتوانید آن را برای شش ماه تا یک سال یا بیشتر، بسته به شرایطی که پیش میآید، بگذرانید.
جهت مطالعه ادامه این مطلب بر روی لینک روبرو کلیک نمایید. 6 نکته عالی در رشد یک کسب و کار تک نفره
?